KÖPVILLKOR


 

Information:

Hobbyfabriken är en av Sveriges ledande Internetbutiker för Rc. Hobbyfabriken står för låga priser och snabba leveranser. Att handla online är enklare och bekvämare än att handla i en vanlig affär. Du väljer helt enkelt det du vill ha, klickar på knappen "gå till kassan" där namn och adress anges samt betalsätt. Kort därefter är varorna på väg hem till dig. Hobbyfabriken expedierar vanligtvis beställda varor inom 12 timmar om produkten finns i lager och beställningen görs innan kl 15.00. För större försändelser är leveranstiden 1-3 arbetsdagar.

All frakt 43:- inom sverige Gäller ej Skrymmande paket.

Leverans med budbil i stockholm 200:- 

 

Kundtjänst:

För att lättast komma i kontakt med Hobbyfabrikens kundtjänst rekommenderar vi att man ringer alternativt mailar till oss. För generella frågor, eller frågor rörande Rc Bilar Båtar eller Tillbehör, går det bra att maila till lars@swedcan.se

 
Trygg hos oss:

Hobbyfabriken.se ägs och drivs av.

Swed Can AB

 

Telegramvägen 44

132 35 Saltsjö Boo

Org Nr 556264-3840


Telefontid:
Måndag - Fredag 11.00 - 18.00

Telefonnummer:     Mobil  070-624 55 40   

Köpinformation:

Alla priser inkluderar moms. Hobbyfabriken reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och ev faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten.

Frakt- och betalsätt:

•  Hobbyfabriken använder sig av enhetsfrakt.  Vårt fraktsystem går från de allra minsta varorna (fraktklass) 1 upp till de tyngsta, (fraktklass 10). Om du beställer olika varor så baseras frakten på den varan med högst fraktklass. Vilken fraktklass en produkt tillhör hittar du på respektive produktsida.

• Hämta i Butik - Inga avgifter tillkommer om du väljer att hämta och betala i våran butik. 

 Avbetalning - Ja

• Faktura - Ja

• Direktbetalning - Ja Betala med Swish det bästa och snabbaste sättet. Alla banker har Swish, Instalera det i din telefon.

• Bank/Kreditkort - VISA eller MasterCard/EuroCard.

• För ej uthämtade brev debiteras 250 kr.
• För ej uthämtade hem-/företagspaket debiteras 400 kr.

Produktgaranti:

På begagnade varor och demo-produkter lämnas ingen garanti. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt om produkten ej skadats av handhavandefel.Hobbyfabriken lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du vill returnera en trasig produkt, kontakta kundtjänst via mail eller telefon för utförlig returinformation. Hobbyfabriken står ej för returfrakt.

Ångerrätt:

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat

• en tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang.
• en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal. Exempel en Rc Bil som körts. 
Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan med originalförpackning är i väsentligen oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. När du hämtar ut en beställd vara i någon av våra butiker gäller öppet köp i sju dagar på plomberad produkt, ej ångerrätt.

Vid åberopande av ångerrätt:

• Meddela Hobbyfabrikens kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
• Returnera varan, i produktkartongen med det avsedda innerembalaget, snarast och senast inom 30 dagar efter att du meddelat oss om att du att avtalet frånträds.
• Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ( bruksanvisning. batterier etc) ska finnas med i returen.

Reklamation:

För att kunna reklamera en produkt måste du uppvisa/bifoga kvitto eller följesedel (för butiks- respektive postorderköp). Hobbyfabriken testar alla inlämnade produkter. Visar det sig att det är ett handhavandefel eller om produkten är felfri debiteras kunden från 250 kr för testarbetet. För att undvika onödiga reklamationer ring suporten. Hobbyfabriken ansvarar ej för kostnader som kan uppstå på grund av en defekt vara.

Outlösta försändelser:

• För ej uthämtade hem-/företagspaket debiteras 400 kr

  • För ej uthämtade brev debiteras 250 kr.

Följ oss på Facebook