Här hittar du information om våra leveranssätt, hur du gör ett byte eller en retur.

Leveranser

Vi använder PostNord som transportleverantör. Hobbyfabriken expedierar vanligtvis beställda varor inom 12 timmar om produkten finns i lager och beställningen görs innan kl. 15:00. För större försändelser är leveranstiden 1–3 arbetsdagar (speditörens leveranstid tillkommer).

Vi tar ut en kostnad för frakt som framgår i kassan.

Små försändelser går som brev. För paket aviseras ni via e-post eller SMS när paketet har kommit fram till ert ombud. Paketet ligger kvar i 10 dagar hos ombudet. Det är viktigt att ni hämtar ut paketet inom denna tid, annars går paketet i retur till Hobbyfabriken. Vi tar då ut en avgift på 345 kr för outlösta paket samt faktiskt kostnad för frakt och returfrakt. Ordern makuleras därefter och eventuell skillnad återbetalas eller efterfaktureras.

Byte

Önskar du byta till en annan produkt? Ta kontakt med oss så kan vi tillsammans hitta den bästa lösningen i ditt fall.

Byten accepteras bara om produkten är i oförändrat nyskick och komplett med alla tillbehör och kartonger.

Returer

Om du inte är nöjd med en vara eller om du ångrar dig så har du 14 dagar på dig att returnera den till oss och få pengarna tillbaka.

För att vi ska kunna godkänna din retur behöver vissa villkor vara uppfyllda:

  • Varan ska vara i oförändrat nyskick.
  • Produkten måste vara komplett inkl. instruktionsböcker och ev. tillbehör.
  • Produktens originalkartong måste vara hel och i nyskick utan skador.

Vill du returnera en eller flera av dina produkter så kontaktar du oss via telefon på 070-624 55 40 eller via mail på info@hobbyfabriken.se.

Uppge ditt ordernummer samt vilken/vilka produkter du önskar returnera. Vi skickar därefter en frakthandling till dig och ger en uppskattning av vad returen kan kosta. Vi debiterar kostnad för returfrakt enligt speditörens prislista.

Paketera produkten väl, du som kund står för skador som kan uppkomma i samband med returen.